MŠ - Rozloučení s předškoláky

Zveřejněno: 27. 6. 2024, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 102x

Rozloučení s předškoláky

V úterý 25.6.2024 se v naší MŠ konalo slavnostní rozloučení s předškoláky.

Děti se na tuto akci pečlivě přepravovaly. Přednesly plno krásných básniček, zazpívaly písničky a zahrály na jednoduché hudební nástrojky. Zlatým hřebem večera byl společný tanec dětí s názvem – Slunce. Poté je jednotlivě paní učitelky pasovaly na školáky a školačky. Děti také od celého kolektivu MŠ dostaly pamětní list, medaili, krásnou knížku a hračku-včelku.

Samozřejmě, že i nám při tomto loučení ukápla slzička dojetí. Všem nám budou děti chybět a budeme rády, když nás přijdou navštívit.

Velké poděkování patří Vám rodičům, prarodičům a sourozencům za velikánskou účast a podporu. Další poděkování patří našim úžasným kolegyňkám (paním učitelkám: Radce, Terezce, Kačce, Jítě a asistentkám: Ivance a Jiřince) za obrovskou pomoc s přípravami této akce. Největší poděkování však patří Vašim dětem za to, jak moc jsou úžasné a šikovné.

Přejeme jim hodně štěstí, radosti a úspěchů na další životní etapě při vstupu do základní školy.

Paní učitelky: Jana a Alena

 

Pozn.: V přiložených souborech jsou fotografie rozděleny na soubory: pasování (kde jsou děti vyfoceny jednotlivě), dále soubor vystoupení a nakonec soubor s předáváním dárečků dětem (tam jsou děti také vyfoceny jednotlivě). Děkuji, učitelka Tereza

 

file icopasování.zip file icovystoupení.zip file icopředávání dárků.zip