MŠ – Včeličky a velké loučení

Zveřejněno: 1. 7. 2024, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 77x

MŠ – Včeličky a velké loučení

Tento poslední červnový týden byl pro nás opravdu náročný, protože byl pro Včelky opravdu posledním v mateřské škole.

V pondělí jsme měli ve školce opravdu krásnou a poučnou ukázku dravců. Úterek byl dnem „D“, protože nás čekalo odpolední Rozloučení s předškoláky. Vystoupení se nám povedlo na jedničku s hvězdičkou a hlavně nás to moc bavilo. Od středy jsme podnikali různé pěší výlety po okolí MŠ. Paní učitelky nám s sebou nesly menší občerstvení a deky, na kterých jsme si v lesíku udělali piknik. Po cestě jsme si povídali o zvířátkách, která žijí v lese, o tom co budeme dělat a prázdninách a také o bezpečném chování během prázdnin.

Pátek byl pro nás obě paní učitelky velmi emočně náročný, protože nastalo loučení s „našimi“ dětmi. Již nyní se nám po nich stýská. Vždy budeme rády, když nás přijdou navštívit.

Obě dvě bychom chtěly ještě jednou poděkovat všem dětem a Vám rodičům za všechny dárečky, květiny a hlavně za Vaše milá slova plná empatie a ocenění naší práce. Tato vřelá slova pro nás moc znamenají a vážíme si jich.

Já osobně bych ještě ráda poděkovala všem mým kolegyňkám (učitelkám i asistentkám), které mě vřele přijaly mezi sebe a se vším mi vždy pomohou. A zvláštní poděkování je pro moji úžasnou kolegyňku Janičku, která mi vždy vše s velkou trpělivostí vysvětlí a se vším pomůže. DĚKUJI.

Nakonec Vám všem chceme ještě popřát krásné prázdniny a „našim“ Vašim dětičkám úspěšný vstup do první třídy základní školy.

Pí učitelky: Alena a Jana

file icoMŠ – Včeličky a velké loučení.zip