MŠ - Sokolík 2024

Zveřejněno: 3. 6. 2024, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 116x

Se Sokolem do života i s rodiči

V pátek 30.5.2024 jsme s dětmi oslavili nadcházející Den dětí a to formou zakončení ročního projektu Se Sokolem do života. Na pátek nám nehlásili moc hezké počasí a tak byl Sokolík netradičně přesunut dovnitř do budovy školky. Děti díky tomu nebyly o nic ochuzeny a i s rodiči si mohly vesele procházet všechna sportovní stanoviště a plnit tak sportovní úkoly.

Celkem bylo pro děti připraveno 7 sportovních stanovišť. Za každé splnění sportovního úkolu na stanovišti děti dostaly razítko do své průkazky a díky splnění všech úkolů pak na děti čekala sladká odměna.

Sportovní úkoly, které děti plnily byly motivované sokolíkovými zvířátky a tak si děti vyzkoušely prolézt tunelem za Beruškou Danuškou, házet s Ježečkem Marečkem na cíl, skákat na balónu jako luční kobylka, chodit hbitě i na chůdách jako veveruška Věruška, protáhnout si nožičky při skákání panáka jako kobylka Emilka, hodit míček do bříška opičce Haničce a přes nerovný terén přenést na lžíci sokolí vajíčko.

Nakonec se celý program skvěle vydařil, děti byly nadšené i rodičům se akce moc líbila. Paní učitelky i s  paní asistentkou si také užily společně strávený čas s dětmi a rodiči.

Moc děkujeme všem zúčastněným dětem a hlavně jejich rodičům za veškerou podporu.

file icoSokolík2024.zip