MŠ - Ze života Včeliček

Zveřejněno: 23. 6. 2024, zapsal: Tereza Raizerová, přečteno: 72x

Včeličky se připravují na rozloučení se školkou.
Ano, je to k neuvěření. Je to ale fakt. Čas školky se krátí, skončil nám poslední dvoutýdenní blok. Už nás čeká jen týden a budou zase prázdniny.
Děti v tomto bloku se připravovaly na rozloučení se školkou, které proběhne 25.6. Těšíme se, jak se to bude rodičům líbit a že se i zasmějí. Děti si přípravu užívaly a vůbec nebyl problém cokoliv zopakovat. Prostě je to pracovitá a akční třída.
Vyráběli jsme na výzdobu třídy obrázky sluníček, které si děti ponesou do školy. Také jsme se zapojili do soutěže Namaluj sluníčko, kterou pořádá prodejna COOP. Třeba budeme mít štěstí a umístíme se. Vždyt naše třída dva roky po sobě obsadila druhé místo ve výtvarné soutěži a to byla velká konkurence.
Ve školce jsme si hráli, povídali o hmyzu a zkrátka si ještě užívali. Šli jsme do prodejny COOP, abychom si změřili místo na tablo a jak jsme tam tak měřili, zahlédla nás paní vedoucí a všem dětem přinesla dárečky, to bylo radosti.
Tablo je hotové a už se na něj můžete chodit dívat. Je na něm rychlík a vagonky s dětmi. Proč rychlík, protože naše děti milují písničku Rychlík jede do Prahy. Na tablu jsou s námi i předškoláci z Berušek, protože k nám chodili každý den pracovat na tzv. zaměstnání a také s námi i cvičili na besídku. S přípravou besídky a vyráběním nám pomáhali také p.učitelka Katka, p.učitelka Jitka  a p.asistentka Ivanka.
Velké poděkování patří všem kolegyním ze školky, paní školnici Marcelce, paní uklízečce Pavlíně, paní vedoucí kuchařce Vlaďce, paní kuchařce druhé Vlaďce, paní vedoucí kuchyně Pétě a paní ředitelce.
Veliké poděkování patří mé kolegyni Alence, s kterou jsme si bezvadně sedly a báječně se nám spolupracuje.
A největší poděkování patří mým dětem. Přece jen jsem je měla tři roky a to už je nějaký čas.
Milé děti, byly jste bezvadná a milá třída.
Mám vás ráda, přeji vám zdraví, štěstí, kamarády a legraci.
Nezapomínejte si pomáhat. Ráda vás vždy potkám a bude mě zajímat, jak se vám daří.
Jana Černá

file icoMŠ - Ze života Včeliček.zip